~ ERYN MINNIE ~

Hey WELCOME TO MY ERIN MINNiE blogger !
if da singgah kat blog saya sila la follow ye... !!
Hope ur like it !! :))
peace no war ! ^^

thanx like :)


Click here for Myspace Layouts

About eryn

My photo
hye.. welcome to my blogger ! im erin.. my full name NUR SYAZRYN BT MOHD NOOR AZMI im 18 still young meyhh.. huhuh.. friendly.. kelakar kowt ! single is better !

my lovely bunga-2 >

Sunday, January 30

ceramah kuih bekang ng cokodok!

hey sayang2 saya yg sudi bcew! meh2 erin citer arinih apew jd!.. korg na tawu ta erin punya kalut mandi pagi tadi takut x lepas kuliah tuh.. pukul8.30 tepat smpai dekat PBE tuh then aku pegi masuk kelas tgk2 baru adew 3 org aku org ke4 smpai.. pegi tulis minatang pa taw ka dpn nuh then duduk aku plih tmpat duduk blakang skali supaya bole curi2 tidoq! huhu.. then aku tggu punya tggu da rmai da kul10 baru start kuliah korg bygkan bpew jam jd batu hiasan dlm kuliah tuh! haishh... then aku tgk uih rmai btoi laki.. pmpuan 9 org ja termasuk aku!.. haiya.. then kenai2 la ng budax2 lesen ni.. pmpuan ja laki xlyn.. mmg aku qeja nk tidoq ja time tuh! cri point na tidoq ja!!! but xdpt! cikgu tuh aih mata liaq sguh.. hahaha... rmbut aku pjg na cover but jantan2 sebalah belakang depan suma dk amek ksempatan nk tgk ja apa aku buat.. aku korek idung pun na tgk.. hahaha aku bukan pngotor ok.. :P aku x korek idung pun buad malu jew.. amboi jantan2 nih sonok tgk aku cm tgk duit ja! haish.. aku keja nk baling ja kasut aku kt muka depa! sbaq st then depa mai tguq lak.. hang duk mana la hang mai ng sapa la hang da bf dak g hang da num dak.. adoiiii.. aku tqajang gk depa nih.. then aku adew minat kt sorg mamat nih.. walawehhh hensem kowt! semart babe! ada style ye abg! hahaha... die senyum kt aku but aku juai mahai.. hahaha.... then time rehat amboii xlepaih aih depa tgk aku ! depa duk rokok egt macho kowt! aku tidak minat laki merokok! mamat yg aku minat uh die tgh makan alaaarrr comeyll nya dia makan! slera btoi! hahaha.. then ondway jln nk masuk kelas keta nih bukan men laju gila babi r! melompat qeta tuh langaq abeh bongol2 tuh! aku qasa law makcik tuh x brek.. masuk sawah dh!!! nasib makcik tuh umoq masih pjg lagi.. aku ketaq dada tgk makcik tuh.. troma pa makcik tuh.. nsib bek jpj tuh xsakit jantung.. makcik tuh nervous sgt.. umoq da 50!.. da beh tgk makcik tuh aku masuk kelas dgq ceramah mcm2 aih kuih bekang n cokodok pun da.. hahaha.. hampeh! then na lik da.. test cmputer st ketaq tgn aku nih dada dk duppdapp2 ja! hahaha,, padahai baru test bukan btoi2 pun hahaha... mamat yg aku minat uh duk sblh aku ja.. adoiii malu weyhhh! then suma da bersurai pas test cmputer.. aku pun tggu abg aku xsampai2! lambat btoi! kebetulan die pun balik lmbat.. haishhh sie mai teckle aku dah!!! hahaha.. thenn aku xmau gtaw pa jd.. nty kita smbung lg nohhh.. gempak ceramah tadi !

No comments:

Post a Comment