~ ERYN MINNIE ~

Hey WELCOME TO MY ERIN MINNiE blogger !
if da singgah kat blog saya sila la follow ye... !!
Hope ur like it !! :))
peace no war ! ^^

thanx like :)


Click here for Myspace Layouts

About eryn

My photo
hye.. welcome to my blogger ! im erin.. my full name NUR SYAZRYN BT MOHD NOOR AZMI im 18 still young meyhh.. huhuh.. friendly.. kelakar kowt ! single is better !

my lovely bunga-2 >

Monday, January 31

Someone!

aku adew kenal dgn someone nih.. die sweet sgt.. comell.. caring.. selalu nasihatkan aku.. aku ni selalu degill.. die slalu pggl aku 'KETEGAQ' hahaha... n satu lagi nickname die pggl aku 'GEMOK'. hahaha.. aku pggl die 'KEQING MASIN' hahaha... dia suka btl buat lawak ntah papew.. but best sgt dpt knl ng die... if aku ada problem mesty aku cari die.. ktorg still knl hati masing2 lagi.. ktorg tak suke ade bf n gf.. hnfone aku ng die pun same secara kebetulan byk jgx persamaan kami brdua.. org kata mmg masuk ng kpala aku lah... hahaha.. gempak kawan ng dia.. knl kt mana kt FACEBOOK lah.. mane lg.. aku ng die pun xjauh mana... best kawan ng hang.. aku selesa gla kawan ng die.. bukan senang taw nk dpt kawan bole pham kita.. tmbah2 aku ni jenis kpala giler.. but belum giler erkkk!! hahaha... thanx god temuklan aku ng sekor nih.. hang jgn nak marah aku lak.. hahaha.. die ckup marah bile aku tamaw mkn ubt.. sebab tuih die pggl aku ketegaq.. hahaha... aku mmg x skew ubt.. aku xpndai mkn ubt.. bile aku ckp jew demam kew pegi klinik kew.. jpg mula r die tya mkn ubt dak g.. if aku xmkn die mula la buat pangai hudoh dia tuh!! offline la.. bye la.. mcm2 r pangai die tuh.. if aku xgtaw aku sakit apew die akan buat pangai yg samew.. geram aku! asa nk ja tonyoh pala dia tuh!! weyhh budax keqing jgn mara k aku update pasal hang! hahaha... smackdown hang stg kowt.. kami slalu happy2 ja.. dia cukup ta suka aku pgl die abg.. hahaha.. akui bila nk kcw dia aku start la pgl die abg.. jpg die angin r... wekkk ;p padan muka hang budax! btw best la ngok aku kawan ng hang!! hang gila cm aku!! :D

No comments:

Post a Comment