~ ERYN MINNIE ~

Hey WELCOME TO MY ERIN MINNiE blogger !
if da singgah kat blog saya sila la follow ye... !!
Hope ur like it !! :))
peace no war ! ^^

thanx like :)


Click here for Myspace Layouts

About eryn

My photo
hye.. welcome to my blogger ! im erin.. my full name NUR SYAZRYN BT MOHD NOOR AZMI im 18 still young meyhh.. huhuh.. friendly.. kelakar kowt ! single is better !

my lovely bunga-2 >

Sunday, January 23

my kering bro !

nak tawu ni sapew ??? jum erin crita kan.. inilah abg angkat ksyangan erin !my lovely bro ! nama die AHMAD MUZZAKIR..handsome jgax abg aku ni blew tgk lame2..  abg saya ni seorg yang ceria.. garang jugak if erin buad salah siap la dgn die.. die la tempat erin mngadu sakit ! or problem erin.. abg saya ni pantang npk gurl comel suma die geram.. but if die adew gf die akan syang kan gf die.. smpai adik ni pun die buat dunno jew.. abg saya ni kelakar jgx..  die suka sgt skg call erin budax gemok.. erin hati senang gemok lah.. hheheh.. erin suka abg kering erin nih die baik n slalu baik ! die rjin nasihat kan erin.. 'adek jangan percayakan lelaki sgt' huhuhu.. but erin ni degill.. erin knl die da lame sgt.. da bape taun ye abg ? hurmm lupa la.. hehehe.. mmg knl sgt dgn prangai abg saya ni suka mngusik adik die ! die pun da knl sgt dgn prangai erin.. but die ni susah nak crita problem die at erin.. tawu la saya ni budax2 haish.. bila tyew je abg adew prob apew.. msty die ckp x dew papew lah.. geram sgt dgr ayat tuh! erin tawu die bole handle prob die tuh.. korang jangan rampas abg saya ni k... korang pegi crik abg lain.. die abg saya sahaja ! budax gemok ni sayang abg taw !!  huhuhu... :))

No comments:

Post a Comment