~ ERYN MINNIE ~

Hey WELCOME TO MY ERIN MINNiE blogger !
if da singgah kat blog saya sila la follow ye... !!
Hope ur like it !! :))
peace no war ! ^^

thanx like :)


Click here for Myspace Layouts

About eryn

My photo
hye.. welcome to my blogger ! im erin.. my full name NUR SYAZRYN BT MOHD NOOR AZMI im 18 still young meyhh.. huhuh.. friendly.. kelakar kowt ! single is better !

my lovely bunga-2 >

Saturday, January 29

hangout!

today.. hangout dgn kakak angkat trbucux! hehe.. kakak spoting.. mula2 dkt trafic light kne ngorat dgn apek ntah pape ade patot ajak aku race.. nk tackle pun cri la cra lain.. hahaha mmg lawak tgk muka apek uh.. tadi pergi daftar nak amek lesen arghhhhh malas r.. adoii.. lupakan pasal lesen..
nk citer nih.. hehehe.. tadi pergi wash hair.. auwww tergoda meyhh tgk chienese yg sangat comell baby face larhh! haishhh.. cair aku dibuatnyew.. but kasar gler die tonyoh pala aku! tp disebabkan die hnsem xksah.. hehhhe... tgk la aku akan dpt kan die! yeay go erin go!!! huhuhu... then lepas basuh rmbut jalan2.. karoke.. wahhh fev tuh karoke!! rmai betul aku tgk budax2 baru nk knl dunia.. haish.. ksian pun adew mluat pun adew.. naik semak kpala aku dibuatnye.. but xperlu nk mnonjol sgt kau tuh budax2 semak taw x.. dunia skg mcm2 ekk hurmmm but janji x kcw hidup aku n x sentuh aku.. jeles babe tgk dorg bwk pasangan.. mesra2 depan aku plak! haishh.. panas je hati nih! nk bromen pun jgn r depan aku! but aku btl2 jeles!!!! sabar erin.. hehehe... tadi pergi repair gelang silver aku then kakak kdai silver tgur aku 'cantik kulit' perhhh kembang hidung aku nih! padahal kakak tuh 2 kali kanda lagi cantik pd aku muka die bersih.. bersinar muka die punya cntik.. aku mmg gler bila tgk akak uh.. hahaha but rilex jew dpn die.. then die masa nk blah dr kedai die aku aku mcm perasan jew die tgk aku xlepas.. haishh xkan kakak ni jth hati dgn aku kowt.. then aku nk trun tgga pun die still tgk aku.. senyum die tuh menawan btoi! haishh.. senyum plak ng aku jpg aku pegi ngorat kunk.. hahaha aku bukan LESS ok! hahaah if korg tgk kakak tuh msty x lepas pndang nye.. mmg cantik siot! kakak nty kitew jmp lagi ok! hehehe ..
THE END ! :D

No comments:

Post a Comment