~ ERYN MINNIE ~

Hey WELCOME TO MY ERIN MINNiE blogger !
if da singgah kat blog saya sila la follow ye... !!
Hope ur like it !! :))
peace no war ! ^^

thanx like :)


Click here for Myspace Layouts

About eryn

My photo
hye.. welcome to my blogger ! im erin.. my full name NUR SYAZRYN BT MOHD NOOR AZMI im 18 still young meyhh.. huhuh.. friendly.. kelakar kowt ! single is better !

my lovely bunga-2 >

Saturday, January 29

tade jodoh..

aku sedih! hmm aku ta tawu slama ni die tggu msg aku but ntah lah.. tadi aku text die 'i miss you' then die reply humm miss ke ? sedih jerk dgn ayat tuh then aku rep mis la knape ta text erin die ckp 'cuz i x na ggu u lgpun i rsew u cm x perlukan i alah lgpun if i x msg u bknnye u amek ksah' kuar trus airmata aku.. abes slama ni aku call die text die.. apew suma uh ? mmg skg ktorg jrang msg.. but aku egt die busy nk study.. dats y aku x text die.. lain plak jd nyew.. sedih baru na rapat lg dgn die but xdew jodoh.. xpew lah.. aku ta bole tido trus.. sedih sgt2.. dh la suara die mcm katoon.. comell jew...  aku rindu sgt2 kt dia.. tapew lah.. tc yer edd ! aku kcewa die ckp cmtuh.. die sgt brerti dlm hidup aku.. hmmm sokeyh! :((

No comments:

Post a Comment