~ ERYN MINNIE ~

Hey WELCOME TO MY ERIN MINNiE blogger !
if da singgah kat blog saya sila la follow ye... !!
Hope ur like it !! :))
peace no war ! ^^

thanx like :)


Click here for Myspace Layouts

About eryn

My photo
hye.. welcome to my blogger ! im erin.. my full name NUR SYAZRYN BT MOHD NOOR AZMI im 18 still young meyhh.. huhuh.. friendly.. kelakar kowt ! single is better !

my lovely bunga-2 >

Friday, January 21

tersedih sikit.. hurmm :((

hati yang sedih tiada sapa yang tawu.. aku ta kisah kalaw die nak tggalkan aku but please hargai lah aku .. ini dah masuk kli ke5 ktew couple balik but kau still mainkan perasaan aku.. janji2 kau semua tipu.. janji kosong jew semua..  aku da 6 bulan single then kau mx couple aku trima cuz aku syang kan kau.. then baru semggu aku couple dgn kau.. kau dah keluar dgn perempuan lain.. why u lie to me.. apew salah aku sampai kau sanggup buat aku mcm nih.. aku ta penah terlintas nk curang dgn kau.. tapi kau x penah hargai aku n respect aku sbg girlfrenz kau.. aku sedih n kecewa.. but aku ta tunjuk dkt sesapa trmasuk kawan2 aku n kawan2 kau.. perlu ke kau tipu aku smpai kau ckp kau patah kaki.. if kau ta nak aku kau bole bg tawu aku.. aku trima.. but jgn la permainkan perasaan aku.. lepas nih aku akan lebih becareful dgn memana lelaki.. aku da muak dgn cinta BODOH ni ! x gunew lansung hidup brcinta mih !!! stop it ! i dun want hear bout love anymore... im feel like re stupid damn gurl !

No comments:

Post a Comment