~ ERYN MINNIE ~

Hey WELCOME TO MY ERIN MINNiE blogger !
if da singgah kat blog saya sila la follow ye... !!
Hope ur like it !! :))
peace no war ! ^^

thanx like :)


Click here for Myspace Layouts

About eryn

My photo
hye.. welcome to my blogger ! im erin.. my full name NUR SYAZRYN BT MOHD NOOR AZMI im 18 still young meyhh.. huhuh.. friendly.. kelakar kowt ! single is better !

my lovely bunga-2 >

Friday, January 21

kene mengurat.. !

tadi pukul 8 pm pegi pasar malam.. papa tggu dalam kete erin pegi beli nah rm3o.. aku pun pegi la.. wahhh malu gler kowt.. jalan sorg2... lelaki gatal dk usya la pewwwiitt la.. haiya.. sampai merah muka ni tahan malu.. but aku dunno kan jew... then pegi beli nasi kerabu jauh kowt aku jln.. da la selipar tggi.. aku pendek jd kne la pakai selipar tggi.. nanty dorg ckp aku budax skolah rendah.. da bpew kali aku kne cm uh.. aku x la pendek mane.. dorg saje gatal nk mngusik.. tmbah bler tima skool dulu kawan2 slalu ckp erin ko salah tmpat beratur nih.. ko spatut nye pegi bratur dgn form 1... jahat rr dorg uh.. suke ckp cm tuh.. aku gelak kan jew.. kadang2 aku blasah jew dorg.. wlaupun aku pendek... balik kpd pasar mlm.. hehehe... then lepas aku pegi beli nasi kerabu.. adew someone call haish kacaw jew.. dah la tgh malu nih.. aku nk lintas jln pun x lepas bcuz tgh ckp fon.. then kawan2 abg aku tegur aku senyum2 kan jew... then da beli suma.. aku borong abes pasa mlm uh.. tn the last one.. mesty pegi beli sate.. cz itu fev family erin.. abg sate tuh dr tadi tgk aku dlm hati apesal r mamat nih.. mcm x penah tgk pmpuan jew.. tawu r aku x lawa pun.. then abg tuh ckp terima kasih cantik ! hahaha... bole tahan gatal abg2 uh... abg kebab pun same keje nk ngurat jew.. abg kebab tuh best.. dia duk buat ramai kt situ plak.. bajet mcm dh lame knl aku siap tyew ang p mana lama x npk ang... then aku jwb la aku study lah.. ptot lama xnpk ang.. uih makin lawa segak n cantik.. aduhai... malu aku dibuat nyew dh la kawan adik2 aku ramai ... then aku ckp ang nih ckp la slow2 kit malu aku ! bonngok toi! die gelak jew lagi kuat die puji.. adoiii aku lempang dengan kebab baru die taw!.. hahaha... n smbil buat kebab sempat lagi mx num fone.. haish.. gler si kebab ni.. hahaha... lawak la tgk gelagat abg2 gatal ni... :D

No comments:

Post a Comment